Mina individuella val

Hej! Det är studiedag i skolan idag, så jag sitter hemma och gör inget speciellt. Det är faktiskt skönt att bara vara hemma.
Jag funderar på hur det kommer bli i tvåan, jag har valt 450 istället för 250 poäng, men det är bara roliga kurser.

Jag har valt:
Spanska steg 4 (100 poäng)
Idrott och Hälsa B (50 poäng)
Specialidrott A (200 poäng)
Foto (100 poäng)

Sepcialidrott är ingen tung kurs. Någon gång i veckan får man lära sig om träning och hur man kan lyckas bättre i sin sport. Annars går man bara på sina egna träningar, som jag redan gör nu. Jag är väldigt intresserad av det, så det kommer bli roligt att gå den. Dessutom har man nästan inga lektioner.
Idrott B är ju fortsättningen på Idrott A. Om jag inte hade valt idrott B hade jag  fått håltimme, och det ärbara oskönt. Jag gillar idrott, och det är ingen tvekan om att jag hellre har en idrottslekton än en håltimme då man ändå bara väntar på nästa lektion och typ sitter vid datorn.
Foto är jag också intresserad av. Jag gillar att fota, och vill gärna lära mig att ta bättre foton. Kursen verkar inte heller vara så jobbig.
Spanska steg 4 är väl den jobbiga kursen jag har valt, men det känns självklart att gå den. Man får meritpoäng och jag är ganska bra på spanska. Och jag är intresserad av den kursen också.
Det är fler än jag som har valt 4 kurser. Det är bara att en av de kurserna jag har valt är specialidrott, som ger hela 200 poäng. Den kursen är orsaken till mina extra poäng. Men den kursen är det som att jag redan går på, för jag tränar ju redan basket 3-5 gånger i veckan. Att gå den kursen ger mig bara fördelar, jag lär mig ju hur jag kan öka min prestation och mycket annat som intresserrar mig.
Om jag skulle ta bort någon kurs skulle det vara foto. Det är kul, men det kanske blir för jobbigt med så många poäng trots allt. Om det blir så kan jag hoppa av kursen eller ta bort den när man får välja om i April.
Här är jag i mina basketkläder. Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0