Kommentar 2

Ja jag spelar basket :D Det tar mycket tid, men jag planerar in den tiden ;)

Asså tack

Hon den där Lina är ju trevlig.... Hahaha xD

Plugga kemi?


Marathon

Kollar lite på maraton. Isabella är imonerande! Tänk på att hon precis har operarat knät och springer "så det känns bra". Och ändå leder hon typ?

Lite bilder från rysslnad-lägret ;)

Aaa, här är lite bilder från påsklovet.
Känner för att åka på ett till läger nu, inte att plugga -.-
Asså skeletton var fett schysst. Jag haffade ;) Haha

Heeelg

sååå skönt, fast skolan har inte varut så jobbig den här veckan. men ändå.
nu ska jag sova. puss och god natt!

Creeepes

Är så hungrig! Ska nog äta middag snart, crepes med kycklingfyllning (mums!). Sen ska jag på träning 20-22:30. Är lite nervös inför att vi ska springa..... Det är så tråkigt att springa runt runt runt en fotbollsplan liksom :((( Men det är ju bra för konditionen ;) Så egentligen ska jag inte klaga.
puss på rumpan!

.


Extra-träning

Har kommit hem från en extra-träning med Farhiya Abdi! Vi körde i Åkeshov från 15-16:30. Det var många ya övningar som jag inte kunde, men det är jättebra för då har jag något att öva på ;)
Så snällt av henne att komma dit! Hon är verkligen bäst. Asså tänk att hon spelar i seniorlandslaget och allt och bara är ett år äldre än mig. Och så hjälper hon andra att bli bra!
Nu ska jag till Alviks baskets avslutning!
Föressten, såg lite av bromma-blackan matcherna i fotboll. Tjejerna i blackan ägde ut bromma! x)

Ny header!

Vilken är snyggast?
1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Gomorron

Idag är det studiedag! De e najs!

Jag har gått ut med min gulliga hund och ätit frukost. Sen ska jag nog se bromma-balckan matcherna i fotboll och jobba med miniprojektet i matten med en i klassen. Sen ska jag och Anna till fryshuset och träna och efter det på Alviks avslutning.

Haha, vet inte om jag kommer hinna allt det här :P

flower power


Pappa har meckat med min cykel

Hej allihopa!
Jag hade bara idrott i skolan idag. Det var två i min klass som hade handboll :D lite svårt men kul! Jag ääälskar idrott, det är mitt favoritämne för det är typ inget ämne! Och m an behöver inte plugga till det ;D

Jag var duktig och cyklade till skolan! Men först när jag skulle ta min egen cykel så var styret och sadeln sänkt två meter. Sadeln var lös också! Det var typ pappa som meckade med den i helgen när jag sa att jag inte ville ha den för att den var gammal och trasig och för liten (sant!!).
I alla fall så cyklade jag några hundra meter innan jag insåg att det inte skulle funka och vände hem igen. Jag bytte till Annas istället. Hoppas det var okej? Den är 6 år nyare än mig och växlarna hoppar inte ur hela tiden! Fast sadeln är också ganska låg :P

Aja.. Nu är jag iaf hemma igen. Ska gå ut med hunden och skjuta lite på korgen :D har ingen basketträning idag. Trodde jag skulle få följa med Anna och Klara och vara med på extraträning men så blev det inte.. Kanske är med på någon annans lag träning idag men tror inte det...
Puss o kram!

Mysigt ändå?

Så här såg det ut i st:petersburg :O :P

Muckarduva ( Muckar du va? )

God morgon

Vi hade ingen morgonträning idag så min sovmorgon blev helt plötsligt jääääättelång. Har typ suttit vid datorn då.

Orkar inte

....plugga! Har bara en timme på miug ändå ;P

I USA för två år sen typ. Längtar tillbaka!

Skola

Heej bloggeen! :D
Jag är i skolan just nu, håller på med ett miniprojekt i matten. Sen har vi två lektioner till och slutar tio över fyra. Ganska segt "/ Måste verkligen arbeta med det här, det ska vara klart på fredag.
Sen när jag kommer hem måste jag plugga kemi.... Orkar inte! Sen på kvällen blir det träning och löpträning med laget efter det *ångest :P

Haha, vi gör ett bildspel på svenskan x)

(:

Kuuul dag! Och jag är faktiskt inte ironisk ;) hahaha. Sitter och skrattar åt allt som har hänt. Johanna är asrädd för insekter och Lina tror att hon kan mobba mig! Haha x) Eller kan hon det?
Sen var jag på lagmiddag med f.99 som jag är assistant coach till, med alla föräldrar och syskon. Det var trevligt! Jättesnällt av familjen Asarnoj att fixa det.
Nu borde jag plugga kemi fast jag tror jag ser på film istället med mamma och Klara. Orkar inte plugga! Haha. Det är Irene Huss på femman, säkert väldigt spännande ;)

God morgon

Haha, så himla trött! :P Ska gå ut med kalle och äta frukost. Sen blire jättekul för då kommer några tjejer som jag har varit på läger med :D

Lördaaag

Ska åka snart. Jag känner mig tjooock. Har ätit massa godis hela dan och bara tittat på tv haha xD kanske ska ta en joggingtur till bion? Eller inte? :P
Det gick ganska bra att övningsköra :D fast pappa var rädd hela tiden.. flera gånger råkade jag gasa istället för att bromsa x) vadå man ser ju kinte vilken pedal man trampar på!!

Bio ikväll

Tagga till bio ikväll med sara och några andra!
Nån mer som ska se den ikväll?

Jorden gick inte under

Klockan 17 svensk tid skulle jorden ha gått under. MEN DET GJORDE DEN INTE! Läs aftonbladet. Haha. Asså den där gubben? Vem tror han att han är?
Min lillasyster klara har varit jätterädd :P haha

Övningsköraa

Lördag idag! Hoppas inte jorden går under...... Är faktiskt lite rädd för det. Tänk om jag kommer till helvetet då? Eller?
Jag ska gå iut med min hund Kalle och sen ska jag övningsköra (med automatväxel ;PP). Haha, som på bilden dårå..

RSS 2.0